Preview Mode Links will not work in preview mode

Golden Milk - A wellness Podcast

Nov 8, 2021

Megismerkedünk a Vata időszak fő tulajdonságaival, amit a táplálkozással és életmódbeli szokásainkkal fogunk megtanulni egyensúlyban tartani. 

Instagram.com/goldenmilkpodcast


Oct 11, 2021

Eszterrel azoknak a boldogság-mítoszoknak a nyomába eredtünk, amelyek valójában nem biztos, hogy a valódi boldogságunkat szolgálják. Megismerhetünk olyan technikákat, amelyek alkalmazásával könnyebben rájöhetünk, mi is okozza a hosszútávú boldogságot...


Sep 20, 2021

A mai epizódban megismerheted az ősi indiai tudomány, az ayurvéda alap elveit. Ennek ismeretében elindulhatsz egy egészségtudatos és tudatosabb életútján, összhangban a természettel és az évszakokkal. 

Instagram.com/goldenmilkpodcast

https://www.facebook.com/groups/870731193707447

A nyereményjáték...


Sep 8, 2021

Szujó Nóri története igazi inspiráció lehet, ha szeretnéd megkaparintani álmaid munkáját. Nóri PHI Cosmetics csapatát erősíti,  elárult néhány kulisszatitkot a kozmetikumok készítéséről, a szakirányú oktatásról mely szükséges ennek a felelősségteljes munkának az ellátásához. Számos...


Jul 27, 2021

Egy kis chit-chat az utóbbi hónapok történéseiről és mindarról, ami a háttérben zajlott az Ancestros webshop elindítása alatt. 

www.ancestros.hu

Instagram.com/goldenmilkpodcast